Uanset du er soloselvstændig, har lederjob eller er under uddannelse, er der masser af detaljer, du skal huske, gøre og have styr på. En Business Journal – lavet ved at bruge Bullet Journal principperne – kan være en fremragende metode til at aflaste din hjerne

Er du en af de mange, der har en stressende og travl hverdag, kan du stresse dig selv ekstra, hvis du forsøger at huske frem for at skrive tingene ned.

Måske bruger du allerede utallige og meget forskellige værktøjer til at lave to-do-lister, opgaver, aftaler, noter, planer, ideer – så du skal huske at tjekke flere steder for at bevare overblikket?

Lær at lave en Bullet Journal og lav den så mere som en business journal med fokus på det praktiske udbytte.

Lad dig ikke bremse af, at Business Journals ofte er de rene art books – lavet af folk med tid og lyst til at tegne, doodle, lave smukke håndskrevne overskrifter, klippe og klistre. Det behøver du slet ikke gøre.

Er du til pynt, farver og smukke håndskrifter, er der naturligvis intet i vejen for at drysse den slags stjernestøv i en business journal også. Det kan ligefrem være afstressende.

Men det primære formål med den er at få styr på dit professionelle liv og det kræver ikke andet end at du finder det system, der passer DIG. Lav de afsnit, der passer til dig. Og gå så i gang med at bruge den aktivt. Gerne hver dag.

Pin It on Pinterest