Du behøver ikke kunne tegne for at bruge en BuJo

Der er utrolig mange flotte BuJo’s på nettet. De er fulde af fine tegninger og derfor er det nemt at komme til at tro, at man skal kunne tegne for at lave en ‘ægte’ BuJo.

Jeg kan ikke tegne, men til gengæld elsker jeg at skrive mine tanker ned, lave kruseduller og bruge ‘gammedaws’ notesbøger i stedet for de elektroniske af slagsen. Jeg tænker simpelthen bedre, når jeg har en pen i hånden og skriver på et stykke papir.

Gør det visuelt med farver

Jeg er (som mange andre) visuel og det betyder fx at jeg bliver fanget af billeder og tegninger – men også af farver.  Så i stedet for at ærgre mig over, at jeg ikke kan tegne lige så kreativt som så mange andre, har jeg valgt at bruge farver som mit visuelle udtryk. Både fordi jeg synes, det ser godt ud, fordi det inspirerer mig og fordi jeg ved at farvekode mine aktiviteter, skaber et nemt overblik.

Så hvis du også har fået lyst til at lave din egen BuJo, men tænker (som mig): “Jeg kan jo ikke tegne…”, så kast dig ud i det alligevel. En BuJo kan fungere fint med blot en sort pen, men jeg synes nu at der gerne må være lidt kulør både på tilværelsen og på min BuJo.

Det enkle start-kit

Skal det være nemt at lave din BuJo og vil du også gerne have lidt farver på? Så køb en notesbog, en håndfuld tusser og eventuelt lidt dekorationstape (også kaldet washi-tape), så er du godt kørende. Du kan altid udvide med flere farver, små klistermærker m.m. Prøv dig frem og find den stil og udtryksform, som både er let for dig at lave og som inspirerer dig. Som BUsinesskvinde, har du sikkert rigeligt andet at gøre end bruge timer på at farvelægge og dekorere – men derfor må det jo godt være sjovt og inspirerende at se på, ikk’?

 

Pin It on Pinterest